Meld je nu direkt aan en verdien 2 euro per inschrijving:

        

Spaarprogramma Referrals werven

Als je met een spaarprogramma gaat werken dien je ook te weten wat een referral is. Dit is namelijk een lid van een spaarprogramma. Die is door een bestaand lid van dat spaarprogramma aangebracht. Je hebt allemaal een eigen unieke referrallink, hiermee kun je andere leden aanmelden. Het werkt heel eenvoudig, je kunt namelijk zelf leden gaan werven en hier dan geld mee gaan verdienen. Als jij zelf leden gaat werven dan kun je dat meteen doen na aanmelding, dit noem je dan ook wel directe referrals. Er zijn ook leden die jouw referrals werven en dat noemen we dan de indirecte referrals. Je kunt flinke vergoedingen krijgen als je nieuwe leden aan gaat melden. Vaak zijn dat vaste vergoedingen, maar kijk maar eens goed per aanbieder wat de vergoedingen hierbij zijn en dan kun je kijken hoeveel nieuwe leden jij kunt werven en hier hoef je niets voor te doen, het gaat dus wel zeker over snel geld verdienen!

Je wilt natuurlijk zo snel mogelijk nieuwe leden werven zodat je geld kunt gaan verdienen. Je kunt alle vrienden in je MSN lijst, of bij Hyves bijvoorbeeld een bericht sturen met de link en als zij zich dan via die link aan gaan melden dan verdien jij hier geld mee. Als dat ook de manier is die je zelf in gedachten had, dan kun je daar direct mee gaan starten! Zo kun je namelijk je hele vriendenlijst in een keer aan gaan melden en wie weet hoeveel nieuwe leden zich ook echt aan gaan melden. Facebook en Twitter werken ook heel goed als je nieuwe leden wilt gaan werven. Je zou ook naar een forum kunnen gaan en daar eens kunnen kijken of dat anderen zich aan willen melden. Geef hen dan jouw link en niet de algemene link want anders verdien je er niets aan!

Het is dus nu aan jou wat je er mee gaat doen, maar de beste keuze is na het aanmelden bij een aanbieder meteen je vrienden op de hoogte gaan stellen! Zorg er voor dat zij zich aan gaan melden en vertel hen eens hoeveel geld jij hier hebt verdiend, dan kun jij aan hen geld gaan verdienen en dat alleen maar door een mailtje te sturen! Doe het daarom nu en zorg er voor dat jij snel wordt uitbetaald en de eerste euro�s binnen hebt!