Meld je nu direkt aan en verdien 2 euro per inschrijving:

        

Hoe kun je beginnen met geld verdienen?

Als je geld wilt gaan verdienen dan gaat dat stapsgewijs. Om te beginnen kunnen we het aan de hand van een voorbeeld uitleggen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor Nucash. Als je daar naar toe gaat dan klik je op de banner van NuCash en kun je naar de website gaan. Als je dat hebt gedaan dan kun je jezelf in gaan schrijven, ze vragen om je persoonlijke gegevens en deze dien je dan in te vullen. De gegevens moet je altijd naar waarheid invullen, je moet sowieso zorgen voor een werkend emailadres, daar worden namelijk alle berichten naar toe gestuurd en hier krijg je ook de bevestiging op binnen om jezelf aan te kunnen melden bij de aanbieder. Als dat is gelukt dan moet je de voorwaarden accepteren, dan wordt er een bevestiging naar je toe gestuurd en moet je deze link openen. Dan ben je aangemeld, vanaf nu kun je geld gaan verdienen met de spaarprogramma’s. Deze stappen doorloop je vrijwel bij alle spaarprogramma’s, lees alles wel goed door (de algemene voorwaarden) zodat jij weet waar je aan toe bent als je hier geld wilt gaan verdienen.

Dus nog even in een overzicht:

  • Ga naar de website van de aanbieder;
  • Ga naar registreren, aanmelden of naar het inschrijfformulier (per aanbieder wisselend);
  • Vul je gegevens in (zorg voor een goed werkend mailadres omdat hier een bevestiging naar wordt gestuurd om er voor te zorgen dat je geld kunt gaan verdienen);
  • Lees de algemene voorwaarden door en als je hier mee akkoord gaat vink dit dan aan, zo kun je weer een stap verder gaan met de aanmelding;
  • Als je akkoord bent gegaan met de voorwaarden kun je er voor kiezen om door te gaan, je klikt op aanmelden. Op dat moment wordt er door de server een bevestigingsmail naar je toe gestuurd. Open dan je mail en klik op de mail, open dan de link en vanaf dat moment ben je aangemeld.
  • Als alles goed is gelukt kun je nu inloggen en kun je gaan beginnen met geld verdienen, een goed teken dat het zo snel gaat want dat wil zeggen dat je nu ook al mails gaat krijgen waar je geld mee gaat verdienen! Plan een vast moment in op de dag waarbij je geld gaat verdienen en maak in het begin maar gerust een uurtje per dag vrij, zeker als je meerdere aanbieders hebt gekozen. Als je er nog meer blijft kiezen, dan kun je ook twee keer per dag kijken!